Pokušaćemo sve Vas koji niste čuli ništa o nama, a verujemo da Vas nije mnogo, da upoznamo sa onim što mi već skoro 20 godina radimo. Pa da počnemo …
“Bucko” picerija postoji od marta 1997. godine kada je u Francuskoj ulici na broju 18 otvorena prva naša Picerija. Pomalo stidljivo i bez velikog glamura počeli smo da pravimo pizze i sendviče. Radnja je bila vrlo mala i skromna u skladu sa našim tadašnjim mogućnostima. Niko nije znao šta će se dogoditi sa tom radnjicom i da li ćemo uspeti. Verujte, nismo ni mi…
Nakon sedam godina rada i iskustva, broj ljudi koji nas je posećivao postajao je sve veći i veći, a vreme čekanja na naše proizvode sve duže. Tada smo shvatili da je hitno neophodno nešto preduzeti, svima koji to žele, obezbediti efikasniju uslugu bez dužeg čekanja.
Ukazala nam se prilika da u Beogradskoj ulici kod broja 56 otvorimo još jednu radnju, malo graciozniju i veću. U njoj je postojala mogućnost ulaska gostiju u objekat koji je mnogo prijatniji od prvootvorenog. Odmah smo pristali i krenuli sa adaptiranjem za Piceriju. Enterijeru smo dali posebno na značaju. Oplemenili smo radnju posebnim rasporedom osvetljenja, vedrim bojama i ukombinovanim detaljima od drveta koji nadasve oplemenjuju. Trudili smo se da gostima obezbedimo opušteni, ali pre svega prijatni ambijent. Prioritet je bila ljubazna, nenametljiva i precizna usluga. Takođe nam je bilo bitno da napravimo domaću atmosferu u kojoj će se gosti osećati kao kod kuće. S obzirom da su se gosti rado vraćali kod nas, rekli bismo da su se tako i osećali. Davali su nam dosta doboronamernih sugestija, a one koje nismo stigli da uvedemo, oni su mudro uvodili sami. Voleli bi da eksperimentišu sa našim proizvodima, pa su i druge mušterije tražile isto kao i oni, i tako… Zapravo, oni su i najzaslužniji za izgled našeg današnjeg menija. Tako su nastale pizze sa tanjim testom, koje zaista možete dobiti ako naručite nakon samo par minuta čekanja. Razne kombinacije sa kačkavaljom i salatama na pizzi su postale standardne porudžbine zahvaljujući baš našim mušterijama. Preporučuju pizzu sa goveđom, kačkavaljem i kečapom. Ali ne više od dva parčeta pošto je, kako kažu, dosta jaka kombinacija.
Od tada, pa do danas postojimo na obe lokacije. “Bucko” od svog osnivanja radi po principu najpovoljnijih cena za što bolju uslugu. To možda nije najisplativiji izbor, ali je sigurno razlog zašto smo vremenom postali prepoznatljivo ime u beogradskom ugostiteljstvu. Ponosni smo što naše ime Picerije “Bucko” znači puno u ovoj našoj lepoj prestonici. Već godinama se trudimo da održimo kvalitet, a sve veći broj mušterija svedoci su da smo u tome i uspeli. Njihov odgovor je ono što nam je najbitnije.
Osoblje koje radi kod nas većinom su naši višegodišnji radnici sa iskustvom, tako da možemo biti sigurni da će i naši gosti dobiti odličnu uslugu. Radnice savetujemo da salate, kojih imamo dosta na meniju, stavljaju kao za svog dečka ili društvo, i na njima zaista ne štedimo.
Neko nam reče da je “Bucko” jedino mesto u gradu gde zajedno klopaju od prosjaka do bogataša, i to je zaista tako. Kod nas ljudi ne gledaju godine, pol niti materijalne stvari. Pričaju samo o lepim temama i šire neverovatno pozitivnu energiju koju ne možete da ne primetite, a nama je baš drago što je tako. Ispratili smo mnoge generacije učenika, studenata koji su prvi put slučajno svratili kod nas, a onda smo im namerno postali navika. Dobra navika …
Same Picerije nude kako pizze i sendviče, tako i širok spektar salata koje se stavljaju na pizzu ili u sendvič. Priznajemo da je malo čudna kombinacija, ali po tome smo i postali prepoznatljivi.
Poznato je da posle napornog šetanja gradom svi ostave malo mesta za pizzu sa goveđom, pilećom, ruskom ili nekom drugom salatom po izboru. Pošto Picerije “Bucko” rade do 02 časa iza ponoći, zaista nije bitno u koje doba dana dolazite, uvek će Vas ugostiti naš ljubazni personal.
Sve naše mušterije postale su prvenstveno prijatelji naše kuće, a mi se trudimo da to prijateljstvo negujući nastavimo. Kako prijatelja nikada nije previše, ako ste raspoloženi, pridružite nam se. Bićete uvek dobrodošli u našem “Bucku”. A kao što to pravi prijatelji i rade, od Vas očekujemo iskrene sugestije, pohvale i naravno primedbe.
” O ukusima ne treba raspravljati ” zato dođite, probajte, pronađite svoj ukus i vratite nam se ako Vam se svidi.
Vidimo se !